Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary

Artikkeli: 1014320
  • Täydellinen matkaobjektiivi, jossa on laaja zoomi-alue.
  • Nopea automaattitarkennus ja hyvä tarkennusetäisyys
  • Kuvanvakautus (Nikon, Canon ja Sigma)
388,50 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary
USB telakka Canon
Suodatin WR Protector 72 mm
510,50 EUR
18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary
Filter WR Polarisation cirkulärt 72 mm
Suodatin Close-Up AML72-01, 72 mm
569,50 EUR

Laaja zoom-alue pienessä koossa

Monet zoom-objektiivit vaativat vahvistusta eri lisätoiminnoilta voidakseen vastata valokuvaajan kaikkia odotuksia. Tämä objektiivi on Sigman vastaus monipuolisuuden ja optisen suorituskyvyn vaatimuksen tarpeisiin. Comtemporary-sarja hyödyntää uusinta tekniikkaa, joka mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja erilaisissa kuvaustilanteissa vaadittavan pienen koon.

Edut:

  • 16,6 x zoom
  • Hyper Sonic Motor
  • Makro

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC HSM OS Macro selviä monesta kuvaustilanteesta. Laajakulma sopii esim. siätilojen ja maisemien kuvauksiin kun taas teleasennot toimivat esim. luonto- ja muotokuvauksissa. Laajan zoomalueen ansiosta et joudu vaihtamaaan objektiivia kovin usein. Makrotila toimii suhteessa 1:3.

Polttovälin optimoimiseksi on objektiiviin valittu kaikkein sopivimmat lasit. Tuotat fantastista kuvanlaatua koko zoomin alueella, aina laajakulmasta makroon. Objektiivi tasoittaa vääristymiä erittäin hyvin, erityisesti laajakulma-asetusten ollessa käytössä.

Objektiivissa on FLD- ja SLD-linssejä sekä Super Multi-Layer Coating-pinnoite, jotka pitävät vääristymät vähäisinä. Tästä johtuen kuvistasi tulee tarkkoja ja suurikontrastisia myös vastavalossa.

Mukana toimitetaan:

  • Objektiivin etu- ja takasuojus
  • Vastavalosuoja

Mukana toimitetaan:

  • Objektiivin etu- ja takasuojus
  • Vastavalosuoja

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.