LED-valaisin LG-V58C2K1 Bi-Color Versatile 2-kit

LedGo LED-valaisin LG-V58C2K1 Bi-Color Versatile 2-kit

Artikkeli: 1034401
789 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Taivutettava LED-paneeli pitkulaisella kehyksellä

Ledgo LG-V58C1K1 Versatile Kit sisältää kaksi ohutta, taivutettavaa ja vedenkestävää LED-paneelia suurilla, suorakulmaisilla pinnoilla (kumpikin 41 x 23 cm) joita voidaan käyttää erillään tai kiinnittää mukana toimitettavaan alumiiniputkesta tehtyyn kehykseen, jolloin ne muodostavat pitkulaisen, 81 x 23 cm kokoisen valaistuksen. Kehyksessä on kallistettava tukijalka valaisinjalustalle. Diffuusorikangas (kuuluu hintaan) voidaan myös asettaa LED-paneelin eteen pehmentämään valoa.

Edut:

  • Taivutettava ja vesitiivis (IP64)
  • Säädä valovoimaa ja väriä
  • Verkkovirta ja akku
  • Kauko-ohjain lisävarusteena

Taivutettava ja vesitiivis (IP64)

Suuri, muokattava pinta tekee tästä LED-valaisimesta todella käytännöllisen kaikkeen aina muotokuvauksesta tuotekuvaukseen / videokuvaukseen. Sen voi esimerkiksi taivuttaa U:n muotoon jos haluaa luoda ympäröivän valaistuksen. Koska LG-V58C on vesitiivis on se myös ihanteellinen ulkoilmaprojekteihin.

Säädä valovoimaa ja väriä

LG-V58C1K1:n teho on 28.8 W x 2  ja se tuottaa värinätöntä valoa maksimaalisella 3173 lumenin x 2 teholla. LED-lampuissa on suuri CRI-arvo (RA >95) joka tekee värintoistosta luonnollista. Valovoima on säädettävissä ha värilämpötilaakin voidaan hallita välillä  3200K - 5600K. Molemmat toiminnot hoituvat kaapelilla liitettävän hallintalaitteen kautta, joka näyttää säädöt pienellä näytöllä.

Verkkovirta ja akku

Valaisin saa virtansa joko mukana toimitettavan 230V-verkkosovittimen tai ladattavan videokameran akun (V-Lock tai NP-F750/970, lisävaruste) kautta.

Kauko-ohjain lisävarusteena

Lisävarusteen Ledgo 2.4G WiFi Controlbox avulla on mahdollista ohjata lamppua langattomasti älypuhelimesta tai tabletista käsin (sovellus saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille). Erityinen langaton kauko-ohjain on myös saatavilla lisävarusteena (Ledgo LG-A34).

Myyntipakettiin kuuluu:

  • 2 x LEDGO LG-V58C1K1
  • Pitkulainen kehys
  • Verkkosovitin 230V AC 15V DC
  • Diffuusorikangas
  • Kantolaukku

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.