Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Crazy Pictures - viisi vinkkiä sinulle joka haluat alkaa tehdä elokuvia

Elokuvantekijäyhteisö Crazy Pictrures on yksi hashtagimme #scandinavianphotographers alla toimivista kuvaajista. He eivät ole käyneet mitään videoalan koulutusta, vaan ovat täysin itseoppineita. Heidän varustuksensa oli alussa todella vaatimaton ja se auttoikin heitä oppimaan kaiken videotuotannosta alusta alkaen. Tässä on Crazy Pictures-porukan viisi parasta vinkkiä sinulle joka haluat alkaa tuottamaan videoita.

  1. Kuvaa, kuvaa ja kuvaa niin paljon kuin vain voit.
  2. Älä aloita liian isoista kuvioista. Satsaa lyhyempiin videoihin näyttääksesi mitä osaat.
  3. Hyödynnä kaikki saatavilla oleva halpa tekniikka. Voit saada aikaan todella paljon materiaalia yksinkertaisilla jutuilla.
  4. Tee sitä mikä on omasta mielestäsi hauskaa äläkä kuuntele muiden negatiivisia kommentteja.
  5. Älä unohda että myös ääni on merkittävä osa filmikokemusta.

Lue lisää Crazy Picturesista ja heidän käyttämästään varustuksesta.


Scandinavian Photo

22.1.2019 12.23.31

Dela

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.