Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Tee hauska lomavlogi!

Tällä videolla tuoteosastomme helmi Catherine neuvoo hauskan lomavlogin tekemisessä ja antaa vinkkejä matkavloggaukseen sopivista kameroista ja muusta varustuksesta.

Matkustaminen ja uusien paikkojen löytäminen on mahtava tapa saada tuoretta inspiraatiota ja löytää uusia kuvauskohteita. Kuinka mieletöntä onkaan saada vangittua kaikki jännät ja ihanat lomalla koetut hetket kuviin, joita voi sitten myöhemmin katsella ja samalla kokea samat tunteet aina uudestaan. Riippumatta siitä onko suunnittelmissasi kaupunki-, aurinko- vai retkeilyloma, löydät meiltä reilusti vinkkejä tarkoituksiisi sopivasta varustuksesta. Löydät täältä tuotevinkkejä, inspiraatiota ja hyviä vinkkejä kameran kanssa matkaavalle!

Ota yhteyttä jos tarvitset apua varustuksen valinnassa. Saat meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta info@scandinavianphoto.fi tai puhelimitse numerosta 0800-77 35 35 (arkisin klo 8-17). Tutustu matkakuvaus-teemasivuumme tai vlogi-vinkkeihimme, molemmilta sivuilta löydät paljon inspiraatiota ja vinkkejä, joiden avulla kehität kuvaamistasi ja opit tekemään kuvistasi ja videoistasi vieläkin upeampia. Onnea matkaan!


Scandinavian Photo

22.1.2019 12.23.00

Dela

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.