Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-18%

Valotusmittari Starlite Multifunktion

Gossen Valotusmittari Starlite Multifunktion

Artikkeli: 310823
649 EUR795 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa
Ammattimainen valotusmittari salamalle ja olemasssa olevalle valolle ja myös Spotmittaukselle. Gossen Starlite on erittäin pätevä valotusmittari ammattimaisille kuvaajille. Mittaustulokset näkyy fotometrisillä arvoilla ja myös candela ja luxilla.

Gossen Starlite 2 on täynnä toimintoja ja teknisiä hienouksia. Säänkestävä ja analysoi tuloksen toistavista mittauksista. Erityistoiminta vyöhykejärjestelmälle jotta voi tehdä pitkälle kehittyneille laskelmille kontrastimittauksessa.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.