Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

X-T2 kamerarunko

Fujifilm X-T2 kamerarunko

Artikkeli: 1027922
 • Ihastuttava muotoilu retro-tunteella.
 • Erilliset säätimet suljinajan, ISO: n ja valotuksen korjaamiseksi.
 • Fuji X-Trans -anturi ja suositut värimallit antavat tunteen kuviin
 • Nopea automaattitarkennus ohjaussauvalla.
 • Kaksinkertaiset korttipaikat antavat sinulle nopean varmuuskopion.
 • 4k-video tarjoaa korkealaatuisen kuvan filmissä.
995 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

X-T2 kamerarunko
Fujinon XF 56mm f/1,2 R
Kameraväska Retrospective 7 V2.0 pinestone
2 113 EUR
X-T2 kamerarunko
Jalustakit TSL08CN00 Slim hiilikuitu
Urban Approach 15 Mirrorless
1 325 EUR

Fujifilm XT-2 - Nopea ja kestävä, 4K-resoluutio

24 megapikselin kuvakenno, 4K-resoluution video ja todella nopea automaattitarkennus; X-T2 on kamera sinulle, joka haluat erinomaista suorituskykyä pienessä koossa. X-T2-kameran runko on kompakti, kevyt, vankka ja säätiivistetty ja siinä on kaikki mitä tarvitset - suuri korkearesoluutioinen elektroninen etsin, käännettävä LCD-näyttö, helppokäyttöiset ohjauspyörät ja säätimet, korkeanopeuksinen AF, filmisimulointitila ja ainutlaatuinen kuvanlaatu.

 • 24.3 megapikselin APS-C X-Trans CMOS III-kenno ilman optista alipäästösuodatinta
 • 4K- tai Full HD-videotallennus ja jopa 100 Mbps bitrate
 • Nopea ja herkkä 91 pisteen automaattitarkennus, 49 vaihetunnistavaa pistettä keskellä, kohdetta seuraava AF
 • 3 tuuman LCD-näyttö 1 040 000 pisteen resoluutiolla, käännettävä kolmeen suuntaan
 • Kaksoismuistipaikka

Voimakas ja valovoimainen

X-T2 on varustettu samalla 24,3 megapikselin X-Trans CMOS III-kennolla ja voimakkaalla prosessorilla (X Processor Pro), joka ensin esiteltiin X-Pro2-kamerassa. Värisuodatin epäsäännöllisellä pikselisovituksella mahdollistaa sen, että X-T2-kameran ei tarvitse käyttää terävyyttä rajoittavaa alipäästösuodatinta vastustaakseen moiré-efektiä hienoissa kuvioissa. Siten prosessori voi hyödyntää kennon täyden potentiaalin luodakseen upean yksityiskohtien rikkauden ja värintoiston. Uudessa kennossa on matala kohina ja mahdollisuus käyttää hyvin korkeita herkkyyksiä. ISO voidaan asettaa 51200-arvoon, jos olemassa oleva valo on hyvin vaimeaa.

Nopeus

Useimmat X-T2-kameran toiminnot ovat tulleet huomattavasti nopeammiksi verrattuna edeltävään X-T1-kameraan. Automaattitarkennus löytää terävyyden nopeammin sekä liikkuvissa että paikallaan pysyvissä kuvauskohteissa. Suuri ja korkearesoluutioinen elektroninen etsin on selkeämpi tuplasti korkeamman päivitystaajuuden ansiosta (100 fps verrattuna aiempaan 54) ja puolitetun "blackout"-ajan ansiosta sarjakuvauksessa valotusten välissä.

Kuvaa 4K-resoluutiolla

Ensimmäisenä Fujifilmin mallina X-T2 tarjoaa videotallennuksen 4K-resoluutiolla (3840x2160 pikseliä, 30p). Antaakseen maksimaalisen videolaadun, kamerassa on 1,8x oversampling, mikä tarkoittaa sitä, että se hakee 1,8 kertaa enemmän tietoa kuvakennolta kuin mitä tarvitaan 4K tuottamiseen. Signaali voidaan tallentaa 100 Mbps bitratella antamaan minimaalisen pakkauksen videotiedostoihin. Voit myös valita syöttää videosignaalin pakkaamattomana kameran HDMI-liitännän kautta sekä nauttia F-Log-värinmääritysprofiilista suurinta mahdollista dynamiikka- ja sävyaluetta varten. Sinä, joka toivot valmista lopputulosta, voit käyttää kameran klassista filmisimulointitilaa, esimerkiksi mustavalkoinen Acros. Muita käytettäviä videotoimintoja on "focuspeaking" manuaalsta tarkennusta käytettäessä (auttaa näyttämään. kun terävyys on oikein asetettu) ja manuaalinen äänentason säätäminen tallennuksen aikana.

Tehty action-toimintaa varten

Siinä missä X-Pro2 on täydellinen sinulle, joka kuvaat street-kuvia, reportaaseja ja muotokuvia, on X-T2 puolestaan enemmän yleismalli, jossa on tietty painotus toiminnallisiin action-kuvauskohteisiin. Sarjakuvaus on 8 fps ja sulkimen lyhin aika on 1/8000 s ja salamasynkronoinnissa 1/250 s. Automaattitarkennusta on kehitetty reilusti ja se on varustettu huomattavasti useammalla tarkennuspisteellä kuin aiemmin; 91 pistettä, jossa 49 keskimmäistä on vaihetunnistavia maksimaalista nopeutta ja tarkkuutta varten. Tarkennuspisteet kattavat suuremman osan etsinkuvasta ja voidaan valita automaattisesti tai manuaalisesti. Korkeamman tarkkuuden tarpeessa voit kasvattaa pisteiden määrää jopa 325 pisteeseen asti valikkoasetuksen avulla. Saat myös viisi erityistä tarkennusohjelmaa erilaisia liikkuvia kuvauskohteita varten, sekä custom-tilan, jossa voit itse asettaa seurannan nopeutta ja tarkkuutta ohjaavat parametrit, mikä tekee X-T2-kamerasta urheilu- ja eläinkuvaukseen hyvin sopivan.

Kompakti runko ja reilut säätimet

Magnesiumseoksesta valmistettu kompakti kamerarunko on vankka ja säätiivistetty. Kameran takapuolella olevat nelitienäppäimet on korotettu ja erityinen joystick on lisätty helpottamaan aktiivisen AF-pisteen ohjausta. Klassiset ohjauspyörät suljinaikaa ja herkkyyttä varten ovat korkeammat ja varustettu lukitusnapilla, joka voidaan aktivoida/ottaa pois käytöstä vain yhdellä painalluksella. 3 tuuman suuri näyttö voidaan kääntää 3 suuntaan; ylös- ja alaspäin kuvatessasi vaakaformaatissa, ja ylöspäin kuvatessasi pystykuvia. Lisäksi mukana on kaksoismuistikorttipaikka, joka on ollut paljon kysytty ominaisuus. Kamerassa on tuki UHS-II-suoritusluokan SD-kortille. Langaton kuvansiirto on mahdollinen kameran sisäänrakennetun WiFin ansiosta. Sitä voidaan hyödyntää ohjaamaan X-T2-kameraa älylaitteesta Fujifilm Camera Remote-sovelluksen kautta.

Useita toimintoja

 • Säätiivistetty magnesiumseoksesta valmistettu kamerarunko
 • Reilut ja intuitiiviset säätimet, mm. joystick AF-pisteen ohjaamiseen
 • 2 360 000 pisteen elektroninen etsin, 0,77x suurennos ja tasainen kuva minimaalisella "blackout"-ajalla sarjakuvauksessa
 • Filmisimulointitila toimii sekä valokuvauksessa (15 eri tilaa) ja videotallennuksessa (9 tilaa)
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja mahdollisuus kauko-ohjata kameraa Fujifilm Camera Remote-sovelluksen avulla
 • Mekaaninen suljin, lyhyin aika 1/8000 sekä 1/250 s salamasynkronointi. Elektroninen suljin, äärimmäiset 1/32 000 s
 • Herkkyysalue ISO 200-12800, voidaan laajentaa 51200 asti
 • HDMI-ulostulo mahdollisuudella lähetää pakkaamatonta videosignaalia
 • F-Log värimääritysprofiili videota varten
 • 8 fps sarjakuvaus ja täydet 11  fps yhdessä Vertical Power Booster Grip-akkukahvan kanssa
 • 3,5 mm mikrofoniliitäntä sekä mahdollisuus mikrofoniulostuloon Vertical Power Booster Grip-akkukahvan avulla

X-T2-kameran mukana toimitetaan

 • Salama EF-X8
 • Akku (NP-W126S)
 • Akkulaturi (BC-W126)
 • Kamerahihna
 • Kamerarungon suojus
 • Käyttöohje

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.