Epson Premium Glossy Photo Paper 10x15cm, 40 arkkia
Artikkeli: 302789

Epson Premium Glossy Photo Paper 10x15cm, 40 arkkia

Premium Glossy -valokuvapaperi, 10x15cm

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Korkeakiiltoinen valokuvapaperi
  • Laadukkaat ja kestävät tulosteet
  • Kauniit sävyt ja tarkat yksityiskohdat
13 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Älä jumiudu heikompilaatuisiin papereihin. Tämä Epsonin Premium Glossy Photo Paper -valokuvapaperi tuo esiin kuviesi koko loiston. Tämän ylivoimaisen laadukkaan valokuvapaperin avulla kuvasi ovat täydellisen viimeisteltyjä, aina henkeäsalpaavista maisemista kullanarvoisiin hetkiin perheen kanssa. Hartsipäällysteinen paperi näyttää ja tuntuu upealta.

Ominaisuudet

  • Korkeakiiltoinen valokuvapaperi
  • Kauniit sävyt ja tarkat yksityiskohdat
  • Yhteensopiva useiden tulostimien kanssa

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Premium Glossy Photo Paper 10x15cm, 40 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.