Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Salamapaketti D-Lite RX 2 Umbrella To Go

Elinchrom Salamapaketti D-Lite RX 2 Umbrella To Go

Artikkeli: 1025701
 • Salaman voimakkuus 200 W: stä 12 W: iin
 • Skyport tarjoaa ainutlaatuisen kauko-ohjaustoiminnon ja on sisäänrakennettu Elinchromin salama-malleihin
 • Älykäs slave-sytytys tekee D-Lite RX 2: sta helppokäyttöisen yhdessä nopeusvalojen kanssa
 • Super-lyhyt polttoaika antaa terävät kuvat
 • Lämpötilaohjattu tuuletin
 • Elinchrom-lisävaruste-bajonetti tarjoaa pääsyn markkinoiden laajimpaan sytyttimien valikoimaan
755 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Salamapaketti D-Lite RX 2 Umbrella To Go
Ohjauslamppu 100W / 196V E27-istukka
Paraply Deep silver 125 cm
921 EUR
Salamapaketti D-Lite RX 2 Umbrella To Go
Rotalux monteringsring för Elinchrom
Välähdysputki / D-Lite 2 / D-Lite 4 / Ranger Q
903 EUR

Elinchrom D-Lite RX 2 Umbrella To Go Set on kykenevä studiosalamapaketti, joka sopii sekä kotistudioon että yrityksiin, joilla on omaa kuvamateriaalin tuotantoa. Settiin kuuluu kaikki osat, joita tarvitaa ammattimaisen valaisun aloittamiseen. D-Lite RX2 on hyvin pätevä studiosalama, jossa on toimintoja ja suorituskykyä, jotka normaalisti ovat vain huomattavasti kalliimmissa malleissa. Suunnittelu ja valmistuslaatu on sovitettu vaativille entusiasteille.

Kaksi sateenvarjokiinnitystä, fiksusti keskitettyinä lähelle keskustaa, jotta voit yhdistää valinnaisia valonmuokkaajia. Mukana on sisäänrakennettu tuuletin, joka automaattisesti säätää salaman lämpötilaa. Pienellä salaman käytöllä tuuletin on kokonaan pois päältä, josta se sitten kasvattaa kierroslukua pitääkseen salaman oikeassa työskentelylämpötilassa.

 • Salamateho 12 Ws - 200 Ws, voidaan sovittaa helposti erilaisiin valokuvaustyyppeihin, kuten esimerkiksi muoto- ja tuotevalokuvaukseen
 • Skyport antaa ainutlaatuisen kauko-ohjausmahdollisuuden ja se on sisäänrakennettuna kaikissa Elinchromin salamamalleissa
 • Älykäs orjasytytys tekee D-Lite RX 2-salaman käytöstä helppoa yhdessä speedlightien kanssa
 • Superlyhyt paloaika antaa teräviä kuvia
 • Poikkeuksellisen tasainen värilämpötila koko tehon alueella
 • Lämpötilaohjattu tuuletin
 • Elinchrom lisävarustebajonetti antaa pääsyn markkinoiden laajimpaan valonmuokkajien valikoimaan

Skyport kauko-ohjaus

Laitteessa on sisäänrakennettu Skyport kauko-ohjaus 8 kanavataajuus ja 4 ryhmää, ja sitä voidaan ohjata mukana tulevan Skyport Transmitter Plus kauko-ohjausyksikön avulla. Skyport Transmitter Plus laukaisee salaman ja säätää efektiä jopa 200 metriin asti. Jokaista salamaa voidaan ohjata erikseen, täydellistä suuremmissa valaistuksissa.

Lisävarusteet

Elinchrom tarjoaa suuren valikoiman lisävarusteita ja valonmuokkaajia. Kaikki salamamallit käyttävät samaa lisävarustebajonettia, mikä avaa mahdollisuuden vaihtaa helposti erilaisten mallien välillä tarpeen mukaan. Lisävarusteena löytyy myös Skyport USB Module, joka yhdessä maksuttoman Skyport 3.0-ohjelman kanssa antaa mahdollisuuden ohjata salamaa tietokoneelta, sekä antaa monia muita extra-toimintoja. Skyport Plus HS-lähettimen avulla voit sisäänrakennetun näytön kautta asettaa jokaisen salaman erikseen samanaikaisesti kun asetettu teho ja asetusvalon toiminto voidaan lukea. Jopa 10 salamaa näytetään näytöllä samanaikaisesti. D-Lite RX 2 sopii erinomaisesti Hi Sync-valokuvaukseen erittäin nopealla salamatäsmäysajalla. Riippuen käytettävän kamerarungon mallista voidaan jopa 1/8000 sekunnin suljinaikoja käyttää, mikä avaa mahdollisuuksia vapaalle luovuudelle.

Vahva ja nopea

D-Lite RX 2 on tehokas; lataus salama salamalta on hyvin nopea, vain 0,2-0,6 sekuntia riippuen valitusta ulostulosta.

Tarkka valovoiman säätö

Valovoimaa voidaan säätää 1/10 himmenninaukon tarkkuudella koko 5 himmenninaukon laajuudelta, 12Ws alkaen 200Ws asti.  D-Lite RX 2 selviää uljaasti tyylikkäistä muotokuvista lyhyellä syväterävyydellä ja ryhmäkuvista, joissa kaikki henkilöt näkyvät terävinä suurella syväterävyydellä.  D-Lite RX 2 tuottaa vakaata valoa erinomaisella valotuksen ja värilämpötilan tasaisuudella.

Eyecell-orjasytytys

Eyecell on älykäs orjasytytys, joka voi laukaista D-Lite RX 2:n speedlightin valosta, minkä ansiosta voit yhdistää studiosalamat käsisalamoiden kanssa. Irrallisen Skyport-vastaanottimen Skyport Universal Receiver Plus liittäminen speedlightiin on mahdollista, ja siten laukaista kaikki salamat Skyport Transmitter Plus-lähettimellä. Usein tämä on varmin tapa, sillä Skyportin käyttämä radiosignaali on tehokkaampi kuin laukaista salama valon kautta (orjasytytys).

Asetusvalo helpompaan valaisuun

D-Lite RX 2 sisältää asetuslampun, joka vastaa 150W, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella valaisua ennen valotusta. Asetusvalon tehoa voidaan säätää monella tavalla; jatkuva täysi teho, suhteellinen salamateholla, käsisäätöinen valoteho sekä sammunut.

Myyntipaketti sisältää:

 • 2 kpl D-Lite RX 2 (sis. 100W asennuslamppu, suojakupu, 5 m synkronointikaapeli, 5 m sähkökaapeli)
 • 2 kpl sateenvarjoreflektori 16 cm
 • Hopeasateenvarjo 85 cm
 • Läpnäkyvä sateenvarjo 85 m
 • Läpinäkyvä deflektori
 • Skyport Transmitter Plus (paristot eivät sisälly, käyttää 2 kpl AA 1,5V)
 • Jalustasetti ja laukku (2 x 88-235 cm)
 • Tuubimainen laukku salama-aggregaatille

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.