Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-45%

Cokin A121S asteittainen harmaa G2 (ND8)

Cokin Cokin A121S asteittainen harmaa G2 (ND8)

Artikkeli: 1018883
12 EUR22 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Cokin A121S asteittainen harmaa G2 (ND8)
Suodatin, joka vähentää kokonaisvalon määrää vaikuttamatta väritasapainoon. Käytetään esim. maisemavalokuvauksessa säätämään vaalean taivaan ja tumman maapinnan välistä tasapainoa. Tuo pilvien tekstuurin esiin ja antaa tasaisen valotuksen. Progressiivinen sävytys keskeltä ja ylös suodattimen yläosaan.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.