Canson Baryta Photographique II A3+ 310g, 25 arkkia
Artikkeli: 1047873

Canson Baryta Photographique II A3+ 310g, 25 arkkia

Baryta Photographique II -valokuvapaperi, A3+

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Satiiniviimeistely aidolla bariumsulfaatilla
  • Sopii useimpiin Cansonin ICC-profiilien ansiosta
  • Elävät värit ja tarkat yksityiskohdat
119 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canson Baryta Photographique II on 100 % puuvillasta valmistettu Fine Art -paperi, jonka rakenne on sileä ja muistuttaa alkuperäisiä aitoja etsaus- ja taidepapereita. Paperissa on markkinoiden puhtain valkoinen värisävy ilman optisia kirkastusaineita (OBA). Optiset kirkastusaineet ovat keinotekoisia kirkasteita, jotka heikkenevät ajan myötä. Canson Edition Etching Rag tarjoaa korkean paperin sävyn stabiilisuuden ja ikääntymisenkestävyyden käyttämällä luonnollisia mineraaleja. Paperi on erittäin korkealaatuista ja täyttää useimpien ammattilaisten vaatimukset.

Ominaisuudet

  • Satiiniviimeistely aidolla bariumsulfaatilla
  • Sopii useimpiin Cansonin ICC-profiilien ansiosta
  • Elävät värit ja tarkat yksityiskohdat

Toimitukseen sisältyy

  • Canson Baryta Photographique II
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.