Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

XC10

Canon XC10

Artikkeli: 1018801
 • 4K 25fps ja Full HD 50 kuvaa sekunnissa
 • Canon Log Gamma
 • Hybridivideo ja still-kamera
 • Double DIGIC DV5 -prosessorit
1 825 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

XC10
Muistikortti SDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Videojalusta paketti KH25N
2 045 EUR
XC10
Videojalustapaketti KH26NL
Kameraakku Extreme HLX-E6N vastaa Canonin
2 095 EUR

Canon XC10

XC10 on kevyempi ja kätevämpi 4K- ja stillkuvakamera innokkaalle kuvaajalle, joka haluaa erinomaista 4K-videolaatua. Tässä kamerassa saat 4K-laadun pienemmässä ja kätevämmässä muodossa.

4K-kamera innokkaimmille kuvaajille

Käyttämällä 1" CMOS-kennoa yhdessä tehokkaan DIGIC DV5 -prosessorin kanssa on Canon onnistunut tiivistämään kameran koon ja kuitenkin säilyttämään erinomaisen laadun jota tavataan yleensä suuremmissa kameroissa. 4K-resoluution, ISO 20 000 -herkkyyden ja 12 aukon dynaamisen alueen ansiosta kamera selviytyy haastavimmistakin tilanteista, jopa heikommassa valaistuksessa. Canonin XF-AVC H.264 codec on mukautettu ammattilaiskäyttöön. Canon Log Gamma antaa paljon mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn ja prosessointiin ja varmistaa, että laatu vastaa saumattomasti Canon EOS -kameroilla kuvatun sisällön laatua. Kamerasta tekee vielä joustavamman 12mp stillkuvien otto-ominaisuus.

Tinkimätöntä suunnittelua ja tekniikkaa

10x zoomin (vastaa 27-270 mm), f/2,8 - f/5,6 valovoiman ja tietysti sisäänrakennetun kuvanvakaimensa ansiosta Canon on ottanut jälleen askeleen kohti pienempää kokoa ja laajempaa joustavuutta. Kääntyvä otekahva, joka on lainattu suositusta C100/C300/C500 -sarjasta, yhdessä 3" kallistettavan 1,03 mp näytön kanssa tarjoaa miellyttävän kuvausotteen ja mahdollisuuden mielenkiintoisten kuvakulmien kokeiluun ilman ylimääräisiä varusteita.

Lisäherkkuja

XC10 on varustettu myös sellaisilla toiminnoilla, joita ei vankemmista malleista löydy. Yksi näistä on sisäänrakennettu WiFi-toiminto,jonka avulla etäohjaat kameraasi älylaitteesta tai tietokoneesta käsin. Canon on lisännyt myös joitain time-shift -toimintoja, kuten fast-motion 1200x 4K-laadussa ja Slow-motion jopa 1/4x nopeudesta HD-laadussa. Canonin vakio salamakenkä tarjoaa mahdollisuuden ulkoisen valaistuksen asennukseen, ja se tukee Canonin SpeedLite-salamoita stillkuvauksen aikana. Voit tietenkin asentaa mikin ja kuunnella tallennusta kahden 3,5 mm-liitännän kautta. 

Yhteenveto

 • Kompakti 4K-video- ja 12mp stillkamera.
 • Korkealaatuisia videotiedostoja ja suuri dynaaminen alue, suunniteltu jälkikäsittelyyn
 • 10x zoom kuvavakauksella ja hyvä valovoima lisäävät monipuolisuutta
 • Sisäänrakennettu WiFi, kallistettava näyttö ja kääntyvä otekahva tarjoavat lisää mahdollisuuksia.

Myyntipakettiin kuuluu:

 • Vastavalosuoja
 • Kauko-ohjain RC-6
 • Akku LP-E6N
 • HDMI-kaapeli
 • AC-yksikkö CA-570
 • AC-kaapeli
 • LCD-luuppi

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.