Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Tulostin PIXMA Pro 100S

Canon Tulostin PIXMA Pro 100S

Artikkeli: 1017510
  • Tulosta langattomasti suoraan tietokoneesta, mobiililaitteesta tai pilvipalvelusta
  • Etsi oikeat tulostusasetukset helposti Canonin Print Studio Pro -sovittimella
  • 8 mustepatruunaa, joissa on LUCIA-muste ja jotka antavat valokuville parhaan kiillon ja värit
429 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Tulostin PIXMA Pro 100S
A4 Matta professional 230 grammaa 100arkkia
USB 2.0 kaapeli A uros - B uros 1,8 m harmaa
471 EUR
Tulostin PIXMA Pro 100S
Bläckpatron svart 13 ml CLI-42BK
USB 2.0 kaapeli A uros - B uros 3 m, harmaa
449 EUR
Pilvipalveluja tukeva, ammattilaistasoinen 8 musteen tulostin
Pilvipalveluja tukeva, ammattilaistasoinen 8 musteen A3+-tulostin – sopii erityisen hyvin valokuvaharrastajille. Saat sävykkäitä ja kiiltäväpintaisia väri- ja mustavalkokuvia. Se tulostaa reunuksettoman 10 x 15 cm:n valokuvan vain 34 sekunnissa ja reunuksellisen A3+-kokoisen tulosteen noin 90 sekunnissa. Tulostimessa on WiFi- ja pilviliitäntä, joiden avulla integroit helposti ammattilaisten käyttämiin muokkausohjelmiin.

Canonin Print Studio Pro -laajennus tekee tulostusasetusten määrittämisestä helppoa. Adobe Photoshop- ja Lightroom-tuen ansiosta tulostus on mahdollista suoraan työympäristöstä.

Laitteessa on tuki laajalle valikoimalle Canonin sekä Hahnemühlen ja Cansonin kaltaisten erikoispaperinvalmistajien papereita.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.