Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

EOS 77D kamerarunko

Canon EOS 77D kamerarunko

Artikkeli: 1032406

Canon EOS 77D tarjoaa optimaalisen sekoituksen suorituskykyä ja hallintaa, joten saat ehdottoman luovan vapauden työskentelyysi. 24,2 megapikselin, 45 ristikkäisen tarkennuspisteen APS-C -kenno ja Dual Pixel CMOS AF liveviewin kautta LCD-näytöllä varmistavat korkealaatuiset, veitsenterävät kuvat - kohteesta ja tilanteesta riippumatta.

695 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

EOS 77D kamerarunko
18-35mm f/1,8 DC HSM Art Canon
Muistikortti SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
1 339 EUR1 345 EUR
EOS 77D kamerarunko
Muistikortti SDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Mikrofon VideoMic Pro + Rycote Lyre
925 EUR

Kevyt allroundkamera manuaalihallinnoilla ja kosketusnäytöllä

Canon EOS 77D tarjoaa optimaalisen sekoituksen suorituskykyä ja hallintaa, joten saat ehdottoman luovan vapauden työskentelyysi. 24,2 megapikselin, 45 ristikkäisen tarkennuspisteen APS-C -kenno ja Dual Pixel CMOS (AF liveviewin kautta LCD-näytöllä) varmistavat korkealaatuiset, veitsenterävät kuvat - kohteesta ja tilanteesta riippumatta. Käsisäätöiset hallintalaitteet mahdollistavat säätöjen asetuksen irroittamatta katsetta etsimestä - näin pidät ohjat käsissäsi ja luovuutesi virtaavana. 

Edut:

 • Kompakti ja kevyt
 • 24,2 mp APS-C CMOS-kenno
 • 45 ristikkäistä tarkennuspistettä
 • Viisiakselinen kuvanvakain videokuvausta varten
 • Bluetooth, Wi-Fi ja NFC
 • Full-HD 60p-video

Korkealaatuisia kuvia

24,2 megapikselin APS-C-kenno sisäänrakennetulla alipäästosuodattimella tarjoaa yhdessä tehokkaan DIGIC7-prosessorin kanssa veitsenteräviä kuvia ja paljon kuvainformaatiota jonka kanssa työskennellä jälkikäteen. Viisiakselinen kuvanvakain antaa lisäulottuvuuden videoihin, tuo vakautta videosessioihin ja tekee lopputuloksesta paremman.

Intuitiivinen AF

45 ristikkäistä tarkennuspistettä optisen etsimen kautta tekevät luovasta ja laadullisesta hallinnasta täsmällistä, joten lopputulos ja tarkennus päätyvät juuri sinne mihin haluat. Kuvatessa LCD-näytön kautta voit käyttää Dual Pixel CMOS AF-järjestelmää, joka yhdessä sisäänrakennetun vaiheentunnistuksen kanssa auttaa tarkentamaan nopeasti liikkuviin kohteisiin. Nämä ominaisuudet tekevät tästä allroundkameran joka selviää sekä action-, urheilu-, luonto- sekä muotokuvauksesta.

Langattomat mahdollisuudet

Tässä kamerassa on Bluetooth, Wi-Fi ja NFC, joten kuvien ja videoiden jakaminen on nopeaa ja kätevää.

Myyntipakettiin kuuluu:

 • Kamerarunko EOS 77D
 • Silmäsuppilo EF
 • Suojatulppa R-F-3
 • Leveä kantohihna EW-100DBV
 • Akkulaturi LC-E17E
 • Akku LP-E17
 • Verkkokaapeli
 • Käyttöohjekirja

[TEXT1014758434]

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.