Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Benro GoPlus FGP18A Alu + B1
Artikkeli: 1047775

Benro GoPlus FGP18A Alu + B1

Kevyt jalusta kuulapäällä ja taitettavalla keskipilarilla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Joustava työkorkeus 10-164 cm välillä
 • Taitettava keskipilari
 • Voidaan muuntaa monopodiksi
249 EUR

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Benro FGP18A on erittäin kompakti jalusta, jossa on alumiini- ja magnesiumrakenne. Keskipilari on taitettava, joten jalusta voidaan asettaa myös vaaka-asentoon. Tämä antaa jalustalle täydelliset ominaisuudet makrokuvaukseen, tasokuvaukseen ja laajakulmakuvaukseen. Taittuvan keskipilarin lisäksi voit myös irrottaa yhden jalustan jaloista ja käyttää sitä monopodina.

Ominaisuudet

 • Joustava työkorkeus 10-164 cm välillä
 • Vakaa magnesiumista valmistettu kuulapää (Benro B1)
 • Kannattaa jopa 10 kg:n kuormia
 • Kumi- ja piikkijalat
 • Jaloissa on vakaat kiertolukot, joiden ansiosta se on nopea avata
 • Jalkoja voidaan kääntää ulos kolmessa vaiheessa mukavampaa työskentelyasentoa varten
 • Erittäin kevyt jalusta, joka muuttuu kompaktiksi kuljetuksen aikana
 • Jalustalaukku sisältyy toimitukseen


Taitettava keskipilari ja levällään olevat jalat antavat loistavan asennon esimerkiksi makrotyöskentelyyn (kuvassa hiilikuidusta valmistettu versio)

Joustava keskipilari antaa uusia kuvakulmia

Säädettävän keskipilarin avulla voit kääntää jalustan makrokuvauskulmaan, mikä on tärkeää, jos kuvaat flatlays- tai makrokuvauksia tai pääset niin lähelle maata kuin pitääkin. Löysää ruuvi, vedä keskipylväs ylös ja ruuvaa se kiinni.

Jalat on valmistettu erikoiskäsitellystä alumiiniseoksesta

Jalat on valmistettu lujasta alumiiniseoksesta. Tämä kevyt metalliseos on erityisesti käsitelty lujuuden ja jäykkyyden lisäämiseksi. Alumiini on suojattu anodisoinnin ja korkean lämpötilan jauhemaalin yhdistelmällä, joka parantaa iskunkestävyyttä ja korroosionkestävyyttä.

Magnesiumista valmistettu kuulapää ja kameralevy liukusuojalla

B1 -kuulapäällä on suuri liukuväli päänlukitukseen, joten se on helppo nostaa ja laskea. Vesivaaka ja erillinen panorointisäädin helpottavat kameran tasaamista panoraamakuvia varten. Kameralevyä ohjataan nupilla, joka on varustettu ylimääräisellä jousella, joka estää sitä irtoamasta vahingossa.

Joustava kierrelukitusjärjestelmä

Kierrelukot ovat hiljaisia ja luotettavia, kun sinun on otettava jalusta esiin. Ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja nopeiksi, ja ne suojaavat erinomaisesti pölyltä ja tärinän ulkoisilta vaikutuksilta. Twist-lukot helpottavat myös kuljetusta, koska hihnat ja muut laitteet eivät voi jäädä kiinni verkkoon.

Jalustan muuttaminen monopodiksi

Jos tarvitset monopodia tai kävelykeppiä, voit yksinkertaisesti irrottaa yhden jaloista. Jalustaa voidaan käyttää myös yksijalkaisena jalustana, johon voit asentaa kuulapään lisäjoustavuutta varten. Monopodi on ihanteellinen, jos haluat liikkua ja vaihtaa asentoa nopeasti kuvatessasi.

Toimitukseen sisältyy

 • Benron FGP18A GoPlus Travel Series 2
 • Benro B1 kuulapää
 • Benron BP-60 pikalukituslevy
 • Jalustalaukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.