Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Sähköposti, asiakaspalvelu

info@scandinavianphoto.fi

Puhelin, asiakaspalvelu

0800 -77 35 35

Faksi, asiakaspalvelu

+46 36-37 77 75

Verkkotuki ja asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00


Korttimaksu

Yhteistyömme Dibsin, Handelsbankenin, Visan ja MasterCardin kanssa takaa turvalliset korttimaksut. Kaikkea luottokortteihin liittyvää tietoa käsitellään erityisen huolellisesti. Kaikki maksuun liittyvä tietoliikenne salataan ja kortin numero pyyhkiytyy pois tietokannastamme välittömästi maksun jälkeen. Sen lisäksi tarkistamme vielä kaikki korttimaksut erikseen.

Mitä SSL tarkoittaa?

www-sivujen selailun suojaukseen käytetään useimmiten SSL-protokollaa (Secure Sockets Layer). SSL mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen käyttäjän www-selainohjelman ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. Useimmat selaimet kertovat salatun yhteyden aloittamisesta ja lopettamisesta. Lisäksi sivun URL-osoitteen alkuosa, joka ilmoittaa yhteysprotokollan, on muodossa https:// tavallisen http:// -merkinnän sijasta.

Käyttääkö Scandinavian Photo SSL:ää?

Kyllä, saavuttuasi tilausprosessin viimeiseen vaiheeseen selain varmistaa aina että sivustolla on voimassa oleva SSL-sertifikaatti. Luottokortti- ja tilaustietojen lähettäminen tapahtuu aina turvallisen, voimakkaasti salatun yhteyden välityksellä. Scandinavian Photon SSL-sertifikaatin myöntäjä on Thawte.

Verified By Visa

Korttipalvelumme on yhdistetty 3D-Secureen. Näin Dibs kirjoittaa 3D-Securesta: "3D-Secure on Visan ja MasterCardin kehittämä teknologia, minkä tarkoituksena on kortin omistajan tunnistaminen nettiostosten yhteydessä. Tunnistamisprosessi vastaa sitä mitä käytetään pankkiautomaateissakin, ja perustuu henkilökohtaisen koodin/salasanan käyttämiseen tilitapahtuman yhteydessä. Tämän tekniikan myötä saa myyjä takuulla maksun, ja kortin omistaja voi olla varma siitä ettei ulkopuolinen pääse käsiksi tämän korttiin."

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)