Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Sähköposti, asiakaspalvelu

info@scandinavianphoto.fi

Puhelin, asiakaspalvelu

0800 -77 35 35

Faksi, asiakaspalvelu

+46 36-37 77 75

Verkkotuki ja asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00


Takuu

Meillä on samat takuut kuin mitä valmistajat antavat, eli tuotteilla on vähintään vuoden kansainvälinen takuu. Tietyt valmistajat ovat pidentäneet tuotteiden takuuaikaa, jonka voit yleensä lukea tuotetiedoista. Tietyt valmistajat ovat myös lyhentäneet takuitaan. Tämä koskee kulutustavaroita kuten projektorin lamppuja ja akkuja. Kameran puhdistus ei sisälly takuuseen.

Peruutusoikeus

Kuluttajana sinulla on lain mukaan (Etämyyntilaki) tiettyjen olosuhteiden vallitessa mahdollisuus perua kauppa 14 päivän sisällä siitä kun vastaanotit tuotteen. Peruutusoikeus ei koske tietokoneohjelmia, paristoja sekä audio- ja kameratuotteita joiden sinetöinti on irrotettu. Sinetöintiin kuuluu myös tekninen sellainen, kuten esim. sarjanumerot. Peruutusoikeus koskee ainoastaan tuotteita jotka ovat alkuperäisessä kunnossa.Peruutusoikeus ei koske yrityksiä.

Kuinka hyödynnän peruutusoikeuttani?

Älä lähetä takaisin tuotteita ennen kuin olet ottanut meihin yhteyttä. Yhteystietomme: Suomi: Puh. 0800-773535, Sähköposti: info@scandinavianphoto.fi. Kun otat yhteyttä, Sinulla tulee olla tilaus- tai laskutusnumero käsillä.

Reklamaatio

Ota aina meihin yhteyttä ennen kuin palautat meille jotakin, myös siinä tapauksessa että olemme lähettäneet väärän tai virheellisen tuotteen. Scandinavian Photo kustantaa reklamaatioiden ja takuuasioiden yhteydessä syntyneet rahtikustannukset takaisin meille. Jos kyseessä on tuotteen korjaus, saattaa asia hoitua nopeammin mikäli lähetät viallisen tuotten suoraan verstaalle suomessa.Yksityishenkilönä sinulla on kuluttajansuojalain mukaan, 3 vuoden reklamaatio-oikeus tuotteille mitkä on hankittu 01-04-2005 jälkeen. Yhteystietomme: Scandinavian Photo AB Södra Ågatan 18 A 431 35 Mölndal Puh. 0800-773535 Sähköposti: info@scandinavianphoto.fi

Vakuutukset

Tällä hetkellä emme voi tarjota vakuutusta meidän suomalaisille asiakkaillemme.

Mahdolliset selkkaukset

Noudatamme aina kuluttajansuojalakia ja selkkauksen ilmaantuessa Kuluttajariitalautakunnan suosituksia.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)