Shure A83 for VP83/VP83F
Artikkeli: 1006889

Shure A83 for VP83/VP83F

Karvainen tuulisuojus VP83- ja VP83F-mikrofonille

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Vähentää tuulen ja käsien melua kuvaamisen aikana
  • Säilyttää hyvän äänenlaadun
58 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Shure A83 on karvainen tuulisuojus, joka on suunniteltu VP83- ja VP83F-mikrofonille. Tuulisuojus vähentää tuulen ja käsien ei-toivottua melua kuvaamisen aikana säilyttäen laadukkaan äänentallennuksen.

Ominaisuudet

  • Vähentää tuulen ja käsien melua kuvaamisen aikana
  • Säilyttää hyvän äänenlaadun

Ominaisuudet

  • Shure A83
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.