Neumann KM 184 mt Black
Artikkeli: 1027429

Neumann KM 184 mt Black

KM 184 mt Black

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kardioidi suuntakuvio
  • Lineaarinen taajuusvaste
  • Matala omakohina
699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Neumann KM 184 mt on huippuluokan pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni, jossa on tiukka taajuudesta riippumaton hyperkardioidi suuntakuvio. Sen erittäin luonnollinen läpinäkyvä ääni, matala omakohina ja korkea SPL ovat tehneet KM 184:stä maailmanlaajuisen näyttämö- ja studiostandardin moniin sovelluksiin.

Ominaisuudet

  • Kardioidi suuntakuvio
  • Korkea ei-toivotun äänen vaimennus
  • Lineaarinen taajuusvaste pienellä diskantin nostolla
  • Matala omakohina (13 dB-A)
  • XLR-liitäntä

Useita käyttökohteita

KM 184 mt on yleismikrofoni studio- ja lavasovelluksiin. Sen läpinäkyvä ääni tekee siitä erinomaisen mikrofonin akustisille soittimille, kuten pianolle, akustiselle kitaralle, pystybassolle, viululle, sellolle, puhallinsoittimille, rummuille ja lyömäsoittimille. Pienen koon ansiosta KM 184 mt on visuaalisesti huomaamaton ja soveltuu myös hyvin TV- ja radiosovelluksiin. KM 184 mt käsittelee äänenpainetasoja jopa 138 dB:iin saakka, mikä mahdollistaa instrumenttien läheisen mikrofonin. KM 184 mt saa virtansa +48V phantom-virralla.

Toimitukseen sisältyy

  • Neumann KM 184 mt Black
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.