Studiokuulokkeet

Valikoimastamme löydät laadukkaat studiokuulokkeet, jotka antavat sinulle luotettavan, selkeän ja todellisen äänen. Täältä löydät kuulokkeet, jotka soveltuvat erinomaisesti äänen monitorointiin, äänituotantoihin, tallennukseen, sekoittamiseen sekä muuhun ammattikäyttöön. Kuulokkeita löytyy suosituimmilta valmistajilta, kuten Sennheiser, Sony, AKG ja Beyerdynamic. Käy tänään nähdäksesi suuren valikoiman studiokuulokkeita. Tutustu valikoimaamme täällä ja tee hankinta kilpailukykyiseen hintaan sekä nopealla toimituksella.

51 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - On-ear kuulokkeet
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.