Olympus LS-P1
Artikkeli: 1026678

Olympus LS-P1

Digitaalinen äänentallennin korkealaatuisella stereoäänellä

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
120 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Digitaalinen äänentallennin korkealaatuisella stereoäänellä

Olympuksen LS-P1-tallennin tuottaa puhtaan ja kirkkaan stereoäänen kahden edistyneen 90°.suunnatun mikrofonin ansiosta. Tallennuksessa on korkealaatuinen mikrofonivahvistin, joka vaimentaa häiriöitä ja Olympuksen kehittämä codec antaa äänenlaadun, jossa on vähemmän melua AD/DA-musiikkikonvertoinnin yhteydessä. Kaikki tämä on paketoitu eleganttiin ja kompaktiin runkoon, joka on tehty niin vankasta metallikuoresta, että voit ottaa sen mukaasi kaikkialle.

LS-P1 tukee lineäärisiä jopa 24 bitin PCM-tallennusnopeuksia ja 96 kHz näytetaajuuksia, minkä ansiosta saat erittäin ammattimaisen ja korkealaatuisen äänen, äänititpä sitten kappaletta, keskustelua tai ääntä elokuvaan.

Hyödyt

  • Kaksi suuntamikrofonia tuottavat autenttisen stereotallennuksen
  • Intelligent Auto antaa sinulle aidon mikrofonien tunteen tallentaessa
  • 3,5 mm mikrofonisisääntulo ja 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Äänen tasapainotoiminto tasoittaa eri ääniä selkeää ja jatkuvaa tallennusta varten
  • Low-cut-suodatin eliminoi häiritseviä taustaääniä
  • Tallennusformaatti MP3 ja PCM

Tallennin käyttää yhtä AAA-paristoa. Akun kesto noin 39 tuntia. Tallennus MicroSD-kortille tai sisäiselle 4 GB-muistille.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.